Opera Mini

Opera Mini voor iPhone

Razendsnelle browser met veel instellingen

Opera Mini is de mobiele variant van de Opera Webbrowser voor pc en Mac. De webverkenner toont pagina's op efficiënte wijze, met een compressiefactor (het kleiner maken van data) tot 90 %.Surfen vanaf je mobiel is heel normaal. Internetproviders... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Supersnel browsen
  • Handige snelkiezer
  • Synchroniseert pagina's desktop

TEGEN

  • Slechte zoomfunctie

Uitmuntend
8

Opera Mini is de mobiele variant van de Opera Webbrowser voor pc en Mac. De webverkenner toont pagina's op efficiënte wijze, met een compressiefactor (het kleiner maken van data) tot 90 %.

Surfen vanaf je mobiel is heel normaal. Internetproviders hebben dit ook door, vandaar dat er geen grenzeloze data-abonnementen (meer) bestaan. Websurfen kost geld en een browser die je helpt besparen is dus altijd welkom! Opera Mini pakt de data van websites in en stuurt deze via servers weer in compacte vorm naar je toestel. Pagina's laden sneller en je verbruikt minder kilobytes per surfronde. Websurfen met Opera Mini doe je met of zonder afbeeldingen en in elke gewenste bladerkwaliteit.

Opera Mini presenteert een fraaie startpagina, met liefst 9 snelkoppelingen naar websites. Hier plaats je jouw favoriete pagina's, die supersnel laden bij het aantikken. Openstaande tabbladen bereik je gemakkelijk vanuit een overzichtje onderin je scherm. Hier huizen tevens de instellingen -onder een knopje met een Engelse sleutel- waar je onder andere de beeldkwaliteit en lettergrootte instelt. Opera Mini synchroniseert desgewenst je bladwijzers met de desktopversie van Opera, middels Opera Link.

Opera Mini biedt rap internet (met databesparing) en snelle toegang tot je favoriete websites. Dit efficiënte surfen is niet alleen goed voor je portemonnee; het haalt een hoop frustratie weg bij het navigeren op het web. Met de juiste instellingen is dit wellicht de snelste mobiele browser voor je iPhone, iPad of iPod touch.

Meeste downloads Webbrowser voor iphone

Opera Mini

Download

Opera Mini 13.0.0

Beoordelingen about Opera Mini

  • door Anonymous

    iphone loopt vast, telefoonknop wordt wit, met moeite kunnen verwijderen. met veel pijn en moeite deze app kunnen verwijderen waarna de Meer

Promotie×